Lys og plads i perfekt harmoni

Lys og plads i perfekt harmoni

Vi mener ikke, at et spejl blot skal reflektere, men også afspejle den samme høje kvalitet som de øvrige elementer i rummet. Som følge heraf har vi udviklet Mirror-samlingen. Lav den perfekte stemning i dit badeværelse med alt-i-et LED-belyst spejl.

Lugano - overlegen lyskvalitet

Ligesom søen i Lugano gengiver dette spejl kun det bedste af dets omgivelser. Lugano er et smukt designet rektangulært spejl, der fås i forskellige dimensioner og rammer. Opdag dets funktioner som justerbar lysstyrke, farvetemperatur (2800k-6000k) og en firesidet belyset ramme, der passer til ethvert badeværelse.

Find ud af mere

Iseo - ubegrænsede lysmuligheder

Ligesom Iseo søen er dette spejl krystalklart og lader dig starte dagen med et smil. Iseo er et smukt cirkulært spejl, der fås i forskellige dimensioner og overflader. Det tilbyder funktioner såsom justerbar lysstyrke, justerbar farvetemperatur (2800k-6000k) og en belyst ramme. En fjernbetjening er inkluderet til ændring af lysindstillingen.

Find ud af mere

Victoria - yderst raffineret

I lighed med den store sø Victoria er dette spejl et ægte blikfang. Dens dimensioner kan gå op til 120 cm i diameter, hvilket skaber en rummelig atmosfære i ethvert badeværelse. Victoria har en skrå kant med indirekte belysning og kan bruges til at skabe den perfekte atmosfære.

Find ud af mere

Tilpas dit spejl

LYSMULIGHEDER

FORSKELLIGE FORMER & STØRRELSER

Kontakt os
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.