Badeværelsestilbehør

Ultimativ vægopbevaring på badeværelset

Skab mere opbevaring i dit badeværelse med den unikke Container-serie. Opbevar nemt toiletpapir, toiletbørste og andre ting ude af syne!

Vis modeller
100% Vandtæt
Nem installation
Nem at rengøre
Højkvalitets rustfrit stål

Vi bliver konstant inspireret af vores kunders og samfundets behov. Badeværelser og toiletter tilbyder normalt begrænset plads. Det meste badeværelsestilbehør er fritstående og forstyrrer unødigt dit design samt skaber forhindringer, som kan skade dig.

Et badeværelse bør være både æstetisk tiltalende og funktionelt. Vi lægger stor vægt på teknisk udvikling og design. Dette resulterede i smukke, unikke “skjulte” badeværelsetilbehør, der er specielt tilpasset vores kunders behov.

Toiletbørsteholder

Skjul dine toiletartikler inde i dine vægge med den indbyggede toiletbørsteholder med push-to-open dør. Vælg mellem en rustfri stål, sort, hvid, creme eller antracit finish. Nyd mulighederne i vores løsning med flise påsætning og brug dine egne fliser for at sikre et minimalistisk design, der er fuldt integreret i væggene.

Toiletpapirholder

Bevar det gode udseende på dit toilet ved at placere din toiletpapirholder inde i væggene. Funktion er lige så vigtig som design. Derfor er alle dine toiletpapirholdere designet på en sådan måde, at de passer perfekt ind i alle badeværelser eller toiletindretninger.

Ideer til opbevaring på badeværelset

Spar plads og bevar design frihed ved at undgå traditionelle opbevaringsløsninger til toiletpapir og vælg et magasin inde i din væg. I modsætning til en fritstående toiletspand er denne monteret ind i væggen. Vores indbyggede toiletspand er det ideelle valg og har stor en kapacitet.

Find flere opbevaringsideer til dit badeværelse tilbehør og / eller hjem ved at se på vores indbyggede væggenicher.

Kontakt os
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.