Gulvafløb

Kvalitet, hvor du mest har brug for det

Vi har det perfekte bruseafløb til alle projekttyper. Uanset om det er en uventet elegant version af et konventionelt rundt afløb eller et overraskende fascinerende firkantet- eller trekantet afløb.

Vis modeller
100% Vandtæt
10 års garanti
Nem installation
Nem at rengøre

De vigtigste trin

1
Vælg sted og størrelse

Vælg sted og størrelse

Du kan placere dit lineære bruserafløb imod væggen eller frit i gulv. Vi anbefaler en løsning placeret mod væggen, hvilket kun kræver fald én vej, mindre flisetilskæring, rene linjer og høj afløbskapacitet.

2
Bestem gulvtype

Bestem gulvtype

Der findes specifikke modeller til forskellige typer gulve. Ud over gulvtypen på badeværelset, skal du huske på, at det ville kræve et afløb med en lav indbygningshøjde.

3
Vælg dit rist design

Vælg dit rist design

Find risten, som passer bedst til dit badeværelses design. Du kan vælge mellem en bred vifte af materialer og design. Deriblandt forskellige farver glas og en fliserist, hvor du kan placere din egen flise.

Skønhed kommer indefra

Under risten er alle Easy Drain lavet af rustfrit stål af høj kvalitet, der garanterer funktionalitet og skønhed i mange år fremover. Vandlåsen er lavet af antibakteriel ABS-plast, hvilket giver maksimal hygiejne, hvor det er mest vigtigt.

Uendelige design muligheder

Vi har det perfekte bruseafløb til alle projekttyper. Uanset om det er en uventet elegant version af et konventionelt rundt afløb eller et overraskende fascinerende firkantet eller trekantet afløb, så er der helt sikkert et Easy Drain som passer.

Bruseafløbsformer

Delta
Et trekantet afløb passer perfekt ind i en kvadratisk eller aflang brusekabine.

Quattro
Et firkantet bruseafløb passer perfekt til ethvert badeværelse design.

Round
Et rundt bruseafløb kan anvendes i alle typer badeværelser at gå på kompromis med hverken design og funktion.

Kvalitet, hvor du mest har brug for det

Vores omfattende sortiment af bruseafløb tilbyder mange løsninger til vandafledning. Det giver dig den ultimative fleksibilitet til at tilpasse det til netop dit badeværelse. Du kan være sikker på, at uanset hvilket bruseafløb du vælger, er det garanteret at være af højeste kvalitet, hvilket giver en behagelig og sikker følelse under brusebadet.

Sanitær innovation på højt niveau

Nyd banebrydende teknologi på dit badeværelse. Vores punktafløb er alle udstyret med premium teknologi. Vælg mellem en variabel forbindelse til vandret eller lodret installation. Alle afløb er velegnede til et badeværelse renoveringsprojekt.

Kontakt os
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.