Renovering af badeværelset – en spa oplevelse i byen

Renovering af badeværelset – en spa oplevelse i byen

David og Jennifer forelskede sig i et gammelt byhus bygget i 1920´erne. Desværre trængte deres drømmehus til en renovering. Især badeværelset trængte til en kærlig hånd.

Inspiration til badeværelset

Det 25 år gamle badeværelse var en vigtig del af deres renovering. Det gamle sanitet, fliser, afløbssystem og kloakrør trængte til en fornyelse. Som hyppige saunabesøgende ønskede Jennifer og David at designed et badeværelse, der udtrykte wellness og hyggelig spa-stemning. Derfor foretrak de et badekar og en rummelig walk-in brusekabine.

Først søgte vi inspiration ved at se i livsstils magasiner og på Pinterest. Dernæst lavede vi en liste over vores præference i forhold til stil, farver og fliser. Næste skridt var at se på de praktiske spørgsmål såsom; hvor meget plads krævede en håndvask? Var gulvvarme muligt og nødvendigt? Skulle vi vælge et lineær afløb eller et punktafløb? Hvor meget ville det koste at ombygge badeværelset?”

“Det er godt at gøre sig disse overvejelser inden du opsøger en specialist, da det vil hjælpe dig med at overholde dig budget”
Fotograf: James (www.pickcomfort.com)

Professionel hjælp til design af badeværelset

“For at få professionel rådgivning og kreative input besluttede vi os for at besøge et showroom med badeværelser. Her kunne vi gennemgå specifikationerne med en specialist og få råd om design- og installations mulighederne, hvilket var ekstra vigtigt, da vi havde med et gammelt hus at gøre. Her blev vi velinformerede om vores muligheder.”

David og Jennifer ønskede et moderne walk-in bruseniche med afløb. Der var imidlertid ikke meget plads til rådighed i det eksisterende undergulv til et normalt bruseafløb, men heldigvis findes der specielle lave dræn netop udviklet til renoveringsprojekter som deres.

“De stødte også på skæve vægge og gamle rørføringer, som er typiske for et gammelt hus. For at løse dette reparerede de væggene og erstattede de gamle rør. Det viste sig heldigvis, at træbjælkerne under gulvet stadig var i god stand.”

Renovering af badeværelset

For at spare penge besluttede David og Jennifer at lave noget af renoveringen selv. Især nedrivning, rengøring og forberedelse var et job, de selv kunne håndtere. Udskiftning af rør, vådrumssikring, opsætning af fliser og installation af walk-in shower og gulvafløb blev udført af fagfolk for at få det smukkeste resultat. For at integrere spa-oplevelsen havde de valgt trendy marmor detaljer, to elegante vandhaner, et stort multifunktionelt spejl med lys og indbyggede væg nicher til brusekabinen, der kunne skjule deres badtilbehør.

Badeværelse med wellness

Inden for et par uger blev hele badeværelset renoveret. Resultatet levede op til deres vildeste drømme. Badeværelset føltes rummeligt, komfortabelt og luksuriøst på grund af kombinationen af smukke fliser, materialevalget og belysningen. Derudover var det vigtigt for David og Jennifer at have et praktisk badeværelse. Derfor valgte de en række badeværelsestilbehør som en håndklædetørrer, et spejl med justerbar belysning og anti-dug. Håndvask møbel med god opbevaringsmuligheder og de indbyggede nicher i brusekabinen sikrede god plads.

“Vi er meget tilfredse med vores wellness-stil i badeværelset!”

Kontakt os
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.