Find det perfekte lineære afløb til badeværelset

Matcher enhver stil

Vi tror på en barrierefri verden, et sted uden begrænsninger. Vores Easy Drain lineære afløb er kulminationen af den drøm. Der er et Easy Drain lineært bruseafløb til ethvert badeværelsesprojekt, og du kan finde den her.

Vis modeller
100% Vandtæt
10 års garanti
Nem installation
Nem at rengøre

De vigtigste trin

1
Vælg placering og længde

Vælg placering og længde

Du kan placere dit lineære bruserafløb imod væggen eller frit i gulv. Vi anbefaler en væginstallation, der har ensidigt fald, hvilket betyder; mindre fliseskæring, rene linjer og høj afvandingskapacitet.

2
Fastlæggelse af gulvtype

Fastlæggelse af gulvtype

Der findes specifikke modeller til forskellige typer gulve. Husk også, at i et renoveringsprojekt skal du måske have en afløb med lav installationsdybde.

3
Vælg din rist finish

Vælg din rist finish

Find risten, der passer bedst til dit badeværelses design. Du kan vælge mellem en bred vifte af materialer og designs.

Hvorfor vælge et liniær afløb?

Skab dit drømme badeværelse

Modsat et traditionelt bruseafløb, der kræver et kuvert fald og kun er anvendelig, hvis du har små fliser, kræver et lineær bruserafløb placeret mod væggen, kun et ensidigt fald. Samtidig kan dette afløb anvendes sammen med store fliser. Takket være opfindelsen af det lineære bruserafløb har du maksimal frihed til at designe dit barrierefri badeværelse. Et afløbssystem kan installeres på forskellige måder – find ud af, hvilket lineære bruseafløb, der passer til dit projekt.

Fordele ved et liniær afløb

Udseende – Lineære afløb har et slankt, elegant og iøjnefaldende udtryk, der passer ind i et stort udvalg af brusegulve.

Vedligeholdelse – Lineære afløb giver nem vedligeholdelse og effektiv afledning af brusevandet. Hvem elsker ikke et rengøringsvenligt bruserafløbet?

Fleksibilitet – Lineære afløb kan placeres næsten hvor som helst i dit barrierefri badeværelse. Giver dig fleksibilitet til at skabe det perfekte badeværelse layout.

Læs mere om fordelene ved et barrierefrit brusebad

Fremtidssikret badeværelse i generationer

Sammenlignet med traditionelle bruserkabiner og afløb er lineære afløb langt sikrere, da de fjerner forhindringer. En barrierefri walk-in bruser er i samme niveau som badeværelset gulvet. Dette skaber et kørestol- og seniorvenligt badeværelse, der kan nydes i mange generationer.

Skab mere plads

Du skaber nemt ekstra plads på badeværelset ved at fjerne alle tærskler og lade fliserne fortsætte ind i brusebadet. Barrierefri brusebad starter med et lineært bruserafløb.

Hvordan man skaber et sikkert badeværelse

Hvorfor vælge et Easy Drain?

Passer til ethvert badeværelse projekt – Vi tilbyder en bred vifte af Easy Drain lineære bruserafløb, der passer til alle former for badeværelser og installationssituationer, uanset om det er renovering eller nybyggeri.

Længder op til 2 meter – Easy Drain lineære afløbsrender er tilgængelige i længder fra 200 mm op til 2000 mm og er udstyret med vores patenterede teknologier.

Minimum vedligeholdelse og nem at rengøre – Alle vores afløb er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet og kræver derfor kun lidt vedligeholdelse. Vores afløb er nemme at rengøre takket være den let aftagelige sifon og hårfanger.

10 års garanti – Vi tror på vores brusebad af høj kvalitet. Derfor tilbyder vi dig en 10 års garanti på alle vores produkter.

Find dit lineære bruserafløb

Frihed til at designe

Vores Easy Drain-serie giver dig mulighed for at designe dit badeværelse præcis som du vil. Easy Drain-programmet tilbyder unikke designriste, der er perfekte til små og store brusegulve med forskellige finish som:

Nem vådrumssikring

Uanset om det er et renoverings- eller nyt byggeprojekt, er vandtætning nødvendig i alle badeværelser eller vådområder. Med vores Easy Seal-sæt tilbyder vi et garanteret sikkert og 100% vandtæt vandtætningssystem i kombination med en af vores Easy Drains. Som følge heraf elimineres lækage af defekt installation på grund af ugunstige forhold.

 

Læs mere om vandtætning

Nem installation

Easy Drain bruserafløbet leveres som et komplet sæt og har kun nogle få dele, hvilket muliggør hurtig og nem installation. Ved at bruge vores omfattende installationsmanualer og videoer, er det nemt at samle et Easy Drain på få sekunder.

Kontakt os
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.