Velkommen til ESS' verden

Velkommen til ESS' verden

ESS står for Easy Sanitary Solutions, og er samtidig den bedste og mest hensigtsmæssige erklæring, der beskriver vores produkter. Høj kvalitet, enkelt, praktisk og fordelagtigt for installatørere og slutbrugere.

Flyttet grænser siden 1928

Det hele begyndte i 1928 i den lille landsby Losser i Holland. Vores familieejede virksomhed begyndte at designe, sælge og producere sanitære løsninger. Siden da er vi dedikeret til at gøre en forskel for vores kunder.

Nu fremstiller vi i to af vores egne state-of-the-art fabrikker i Holland og Tyskland, og sælger samt distribuerer i mere end 50 lande verden over. Vi  leverer højkvalitets- og innovativt design, der omdanner badeværelser verden over.

“Vi tror på en barrierefri verden, et sted uden begrænsninger. Og vores lineære bruserafløb er kulminationen på den drøm”

Opfinderen af det lineære bruseafløb

Som en hollandsk familievirksomhed er håndtering af vand naturligt for os. Derfor leverer vi professionelle afvandingsløsninger, som passer til ethvert behov og situation. Vi er opfinderen, udvikleren og den officielle leverandør af Easy Drain lineære bruserafløb. Som initiativtagerne til det barrierefri badeværelses-layout har vi bevist, at badeværelsesløsninger kan være enkle, praktiske og elegante.

I årenes løb har vi fjernet barrierer og skabt mere plads på badeværelset. Vi introducerede flere innovative pladsbesparende løsninger som vores Container-serie, der hjælper dig med at opbevare dit toilet- og badeværelsesudstyr.

Årligt designer, udvikler og producerer vi mere end 1,5 million badeværelsesprodukter.

Trendsetting af højkvalitets løsninger til badeværelser

Vi værdsætter høj kvalitet og bæredygtighed. Vores produkter opfylder de højeste kvalitetsstandarder og gennemgår omfattende test. Derfor kan vi tilbyde 10 års garanti på vores produkter og sikrer dig mange års tilfredshed med produkterne på dit badeværelse.

Da innovation er sjælen i vores virksomhed, oversætter vi hele tiden enhver udfordring til en bemærkelsesværdig kreativ og praktisk løsning. Du finder os på hoteller over hele kloden.

“Vores mål er at skabe et stilfuldt og barrierefrit badeværelse, der passer til enhver alder, og det vil vi fortsætte med at gøre”

Passion for design

Med øje for detaljer designer vi alle vores produkter selv og med et eksklusivt hollandsk udseende. ESS-produkter er kendte verden over for deres udsøgte design og har fået tildelt flere internationale design- og innovationspriser.

Vi lover

  • Innovative og trendsættende badeværelsesløsninger
  • Tysk kvalitet
  • Eksklusivt og internationalt anerkendt ‘hollandsk design’
  • Over 80 års viden og erfaring inden for hygiejne
Kontakt os
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.