Renovering af 300 badeværelser på 3 måneder

Renovering af 300 badeværelser på 3 måneder

Re-design og dekoration af et hotel kræver både tid og penge, derfor er det vigtigt at vælge tidsbesparende, pålidelige og stilfulde løsninger under renoveringsprocessen. Især ved renovering af badeværelser kan dette blive en udfordring.

Badeværelset har betydning for hotel ratings

Genopbygning af et bruseafdeling som en ordentlig walk-in bruseniche med indbygget fald, et flisebelagt gulv og afløb kan være svært og tidskrævende. Dette skal gøres korrekt og sikkert, fordi det sidste du har brug for er et oversvømmet badeværelse og utilfredse gæster. Forskning viser, at mange gæster bedømmer hotellet baseret på komfort og renlighed af hotellets faciliteter og badeværelset specifikt. Mere vigtige faktorer for et behageligt ophold bygger på hjælpsomheden af hotellets personale, morgenmad og generel hygiejne. Hvis badeværelset er beskidt og ikke attraktive, falder ratingen betydeligt.
 

Nem at rengøre

Når du vælger et traditionelt bad eller brusekabine, bliver rengøringen besværliggjort på grund af vanskelige hjørner og bruseforhæng, hvor mug kan vokse. Dette problem kan undgås ved at skabe en flisebelagt walk-in bruseniche.

Derudover har en bruseniche ikke nogen vanskelige kanter eller trin, hvilket også gør brusebadet tilgængeligt for handicappede. Løsningen giver samtidtig designeren frie hænder i forhold til indretningen, da rummets fleksibilitet bevares.

Lad ikke en renovering "dræne" dig

Mange hoteller ønsker at anvende de nyeste tendenser indenfor design. En forældet stil betyder tab af kunder. Også vintage og klassisk stilede hoteller skal indfri visse forventninger. Et hotel skal muligvis fornye badeværelserne hver 10.-15. år. Som arkitekt eller hotelejer vil du være forberedt på disse renoveringer ved effektivt at implementere badeværelsesdesign og elementer, der er nemme at installere og justere.

Ready in no time

Easy Drain lavet af ESS tilbyder stilfulde færdige løsninger. Såsom vores bruse afløb med TAF ramme. Denne justerbare ramme kan placeres i næsten alle typer gulve, og sikrer en perfekt pasform og finish. Med sin vendbare rist er det muligt at vælge mellem et børstet rustfrit ståludseende eller din egen badeværelseflise, hvilket resulterer i et helt usynligt afløb. Så fra nu af løses tekniske og design udfordringer nem og hurtigt, så du kan få dine renoverede badeværelser klar på ingen tid.

“Et hotel skal muligvis fornye badeværelserne hver 10.-15. År”

Udfordring: tætning af vådrum

Vandlækage i gulv og vægge kan forårsage skader på hele etagen og er til stor ubehag for gæster og ejer. Derfor er vådrumssikringen af din bruseniche og / eller dit badeværelse af største vigtighed. Den vandtætte løsning skal være hurtig, effektiv, sikker og pålidelig, især når du renoverer eller bygger. Hvad angår hoteller, er der normalt installeret afløb i mange af værelserne, hvor kvaliteten af bruseinstallationen skal være i top.

Komplette vandtætnings- og afløbssystemer

Med det unikke selvklæbende membran (SAM) system og shower board (Easy Board) inkl. integreret gulvafløb har du et nemt og pålideligt vandtætningssystem, der kan påføres enhver form for overflade, og udføres af alle. I modsætning til traditionelle afløbsinstallationer, som skal faststøbes i cement med en tørretid på ca. 4 dage, før fliselægningen kan påbegyndes, tilbyder Easy Board et element med indbygget fald og integreret afløb, der hurtigt kan installeres uden brug af ekstra mørtel eller cement. Der kan lægges fliser direkte på Easy Boardet og der ydes en 10 års 100% vandtæt garanti i hele vådområde, når det anvendes i kombination med SAM-systemet. Systemet tilbyder mange designriste; rustfrit stål, flise eller endda personligt med f.eks. eget hotel logo. Hvert shower board med integreret gulvafløb leveres med en rengøringsvenlig vandlås.

1. Tip til opbevaring: Bruseniche

Ved design af bruserområdet kan traditionelle vægnicher eller badeværelsehylder udskiftes med indbyggede opbevaringsmuligheder fra ESS. Easy Drain væg-nicher sparer plads og letter rengøringen, da der ikke er nogle udragende hylder eller skabe i rummet. Du kan bekvemt opbevare alle dine shampooer, sæber og andet badeværelsestilbehør. Når du vælger T-BOX med låge forberedt til påsætning af flise, kan du gøre din bruseopbevaring usynlig. Badeværelsestilbehør, der påvirker indretningens atmosfære, kan nu gemmes væk.

Tip til opbevaring 2: Toilettilbehør

Foruden badeværelset er toilettet et andet vigtigt sted, der kan opgraderes med nye smarte designløsninger til opbevaring. En toiletpapirholder og toiletbørsteholder er ikke behagelige at se på og opfattes som uhygiejniske. Uden at fjerne dem fra badeværelset kan de gøres usynlige med Container-løsninger fra ESS. Toiletbørste- og toiletpapirholder med låge påsat rummets fliser kan installeres inde i væggen. Dette indbyggede design skaber et nyt, minimalistisk look, der er praktisk og æstetisk.

Disse hoteller har allerede valgt ESS

I løbet af årene er ESS-løsninger brugt i flere prestigefyldte hotelprojekter, hvad enten det er en nybygning eller renovering. Vi er stolte af at sige, at blandt vores kunder er det berømte Amstel Hotel, Hotel Krasnapolsky Hilton, Hotel Koldingfjord og mange flere. Installation af 300 badeværelser inden for 3 måneder; med ESS er disse mål blevet en realitet, som vi er stolte af.

Kontakt os
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.