100% Vandtæt
Nem installation
Nem at rengøre
Højkvalitets rustfrit stål

BOX

Tilføj ekstra plads og stil i dit badeværelse

Container BOX vægnicher tilbyder unikke pladsbesparende muligheder. Disse opbevaringsløsninger er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet og fås i forskellige størrelser. Med denne vægniche kan du nemt gemme alle dine shampooer, og andre badeværelsesartikler. Container BOX er en indbygget vægløsning, som giver opbevaringsmuligheder på dit badeværelse, der er lette og hurtige at installere med tætningssystem (WPS) og opsætning af fliser. Designet er stilrent og ser harmonisk ud i ethvert badeværelse.

Læs mere

Vælg din finish

Containeren er let og hurtig at installere. Med en række forskellige overflader at vælge imellem, er BOX den ideelle løsning til ethvert badeværelse. Den lille, subtile ramme skaber en minimalistisk stemning, der supplerer ethvert valg af design. Opbevar dine badeværelsesartikler med stil.

Gå på opdagelse

Tekniske detaljer

5 Farver
100mm Maks. installationshøjde
5 Størrelser
1001 Installationsmuligheder
Flere detaljer
Indbygget element til anvendelse mod væggen
Tætningssæt til vådrumssikring
Rammen fås i forskellige finish
Lavet af rustfrit stål af høj kvalitet og fås i forskellige finish

Vælg din finish. Vælg din stil.

Find din inspiration og tilføj stilfuld opbevaringsplads til ethvert værelse. Uanset om du vælger den tidløse elegance af rustfrit stål, den undervurderede elegance af hvid og creme eller det unikke moderne udseende af sort, får du et helt nyt udseende, og du kan nyde dette hver gang du tager et bad.

Se alt
Børstet rustfrit stål
Anthracite
Sort
Creme
Hvid

Find en forhandler i nærheden

Konfigurer dit produkt

Kontakt os
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.