100% Vandtæt
10 års garanti
Nem installation
Nem at rengøre

Modulo TAF / Wall

Elegant ramme i rustfrit stål

Easy Drain Modulo TAF lineært bruseafløb er den perfekte løsning til alle typer badeværelser. Den fine rustfri ramme giver et elegant udseende og passer perfekt til dit badeværelsegulv. Desuden garanterer den revolutionerende TAF-teknologi og vandbeskyttelsessystemet (WPS) nem installation og vandtæt finish. Barrierefri bruseløsning starter med Easy Drain. Vælg fra det omfattende udvalg af designs og giv dit badeværelse et unikt udseende.

Læs mere

Den mest komplette serie af bruseafløb

Modulo TAF er den mest komplette serie af lineære bruserafløb. Her er modeller både til anvendelse mod væg og frit i gulv. Modulo-serien tilbyder talrige designriste, som sammen med den rustfri stålramme giver et elegant udtryk og passer perfekt ind i dit badeværelse.

Gå på opdagelse

Dryphon®-teknologi Mere kraft, mindre rengøring

Easy Drain® præsenterer den næste generation af bruseafløb i Clean-serien med Dryphon®-teknologi. Dette patenterede "tør-lugtspærre"-system bruger en højteknologisk silikonemembran - i stedet for vand - til at blokere lugt fra kloakken og reducerer rengøringen til et minimum.

Tekniske detaljer

42l/min maksimum afløbskapacitet
70mm minimum installationshøjde
8 Rist finish
17mm Maksimum flise tykkelse
Flere detaljer
Tætningssystemet (WPS); en fabriksmonteret forseglingsmembran, der tilbyder 10 års garanti
Udløbshus med 50 mm vandlås (EN1253) og 360 grader roterbar udgang
Tile Adjustable Frame (TAF); Fuldt ud justerbar under fliselægningen, eliminerer gætteri og passer perfekt til enhver tykkelse af gulvmateriale
Medfølgende specielt værktøj sikrer nem fjernelse af risten for rengøring
Vægmonteringsbeslag til nem anvendelse mod væggen
Fødder til højdejustering, udjævning og fastgørelse af det indbyggede sæt under installationen
Indbygningssæt i højkvalitets rustfrit stål med indbygget fald
Flange til væg montering

Vælg din finish. Vælg din stil.

Vores Easy Drain-serie giver dig mulighed for at designe dit badeværelse præcis som du vil have det. Programmet tilbyder unikke design sæt, der er perfekte til ¨både små og store bruser gulve. Med de moderne og tidløse designriste har du mulighed for at sætte dit personlige præg på badeværelset.

Se alt
Børstet rustfrit stål
Forkromet rustfrit stål
Flise
Klassisk
Sort glas
Grønt glas
Hvidt glas

100% vandtæt 10 års garanti

Med det patenterede vådrumssikring (WPS) tilbyder vi 10 års garanti på enhver installation. Dette WPS-system består af en fleksibel vandtætningsmembran, som er forbundet med afløbenes flanger af rustfrit stål eller specielle manchet. På denne måde elimineres lækage som følge af defekt installation grundet ugunstige forhold.

Fleksible monteringsbeslag

Easy Drain bruserafløb leveres med fleksible monteringsbeslag for montering på væg og for nem højdetilpasning og nivellering samt fastgørelse af afløbet under installationen. Monteringsbeslagene fjernes let og kan 'vrikkes' af inden påføring af vådrumsmembran. Vores fritlæggende modeller leveres med monteringsfødder (billedet) til fastgørelse frit i gulvet.

Find en forhandler i nærheden

Konfigurer dit produkt

Kontakt os
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.