100% Vandtæt
Nem installation
Nem at rengøre
Højkvalitets rustfrit stål

C-BOX

Rammeløs vægniche med variabel indbygningsdybde

Med den rammeløse C-BOX kan du nemt skabe mere plads på dit badeværelse til opbevaring af f.eks. shampoo og andre produkter. Vægnichen er fremstillet i rustfrit stål af høj kvalitet og fås i forskellige størrelser og overflader. Vores vægnicher er nemme at installere og er udviklet i overensstemmelse med de høje kvalitetsstandarder, der er fastsat af ESS.

Læs mere

Rammeløs vægniche med variabel indbygningsdybde

Den grænseløse C-BOX vægniche fra Container løfter dit badeværelses design til nye højder. Samtidig får du ekstra plads til at opbevare dine badeværelsesgenstande. Uanset om du vælger den elegante rustfrie stål, den subtile touch af hvid og creme eller det moderne udtryk fra antracit og sort.

Gå på opdagelse

Tekniske detaljer

5 Farver
55mm Maks. installationshøjde
3 Størrelser
1001 Installationsmuligheder
Flere detaljer
Tætningssæt til vådrumssikring
Indbygget element til anvendelse mod væggen
Lavet af rustfrit stål af høj kvalitet og fås i forskellige finish
Beslag for montering og justering af dybden

Vælg din finish. Vælg din stil.

Find din inspiration og tilføj stilfuld opbevaringsplads til ethvert værelse. Uanset om du vælger den tidløse elegance af rustfrit stål, den undervurderede elegance af hvid og creme eller det unikke moderne udseende af sort, får du et helt nyt udseende, og du kan nyde dette hver gang du tager et bad.

Se alt
Creme
Hvid
Rustfrit stål
Anthracite
Sort

Design det på din egen måde Komplet frihed

Disse vægnicher vil helt sikkert forbedre designet på dit badeværelse og giver samtidig et sted til bekvemt opbevaring af shampoo, shower geler og andre badeværelsesartikler. Design dit drømme badeværelse med Container C-BOX.

Find en forhandler i nærheden

Konfigurer dit produkt

Kontakt os
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.