100% Vandtæt
10 års garanti
Nem installation
Nem at rengøre

Diamond

Ultimativ luksus - en diamant i dit badeværelse

En ny og unik form for bruseafløb, som giver konventionelle designs baghjul. Den unikke diamantform kræver kun en dobbeltsidet hældning for optimal afvanding – og er derfor nem og hurtig at installere i bruseområder af enhver størrelse. Easy Drain Diamond bringer den luksuriøse følelse ind i dit badeværelset takket være dets innovative udseende.

Læs mere

Design i verdensklasse og nem installation

Dette eksklusive diamantformede bruseafløb giver optimal afvanding, men kræver kun en dobbeltsidet hældning, - og er derfor nemt og hurtigt at installere i bruseområder af enhver størrelse. Det patenterede vådrumstætningssystem (WPS) gør det til et populært og pålideligt valg.

Gå på opdagelse

Tekniske detaljer

42l/min maksimum afløbskapacitet
70mm minimum installationshøjde
1 Rist finish
17mm maksimum flise tykkelse
Flere detaljer
Tætningssystemet (WPS); en fabriksmonteret forseglingsmembran, der tilbyder 10 års garanti
Siphon with 50 mm water seal (EN1253) and 360 degrees rotatable outlet
Tile Adjustable Frame (TAF); Fuldt ud justerbar under fliselægningen, eliminerer gætteri og passer perfekt til enhver tykkelse af gulvmateriale.
Medfølgende specielt værktøj sikrer nem fjernelse af risten for rengøring.
Rist i højkvalitets rustfrit stål
Nem aftagelig og rengørsvenlig hårsi

Vælg din finish. Vælg din stil.

Vores Easy Drain-serie giver dig mulighed for at designe dit badeværelse præcis som du vil have det. Programmet tilbyder unikke design sæt, der er perfekte til ¨både små og store bruser gulve. Med de moderne og tidløse designriste har du mulighed for at sætte dit personlige præg på badeværelset.

Se alt
Børstet rustfrit stål

100% vandtæt 10 års garanti

Med det patenterede vådrumssikring (WPS) tilbyder vi 10 års garanti på enhver installation. Dette WPS-system består af en fleksibel vandtætningsmembran, som er forbundet med afløbenes flanger af rustfrit stål eller specielle manchet. På denne måde elimineres lækage som følge af defekt installation grundet ugunstige forhold.

Find en forhandler i nærheden

Konfigurer dit produkt

Kontakt os
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
World map

Find our website that's made specifically for you

Flag

You are visiting our Global website. Based on your language preferences, you might be interested in our website for , where you can find information about products that are available there.